Tandprothetische praktijk Boers

Tandprothetische praktijk Boers is een kleinschalige praktijk waar we nastreven de volledige zorg op het gebied van gebitsprotheses onder één dak te verzorgen. De gebitsprotheses worden aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

Het beroep tandprotheticus is sinds 1989 wettelijk beschermde beroepstitel, waardoor niet iedereen zich zomaar ‘tandprotheticus’ kan noemen. Het beroep valt onder de wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG). Wij werken vanaf het eerste bezoek tot het moment dat de prothese geplaatst wordt zelfstandig aan uw prothese. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wij hebben met nagenoeg alle zorgverzekeraars een overeenkomst, hierdoor ontvangt u de maximale vergoeding.

Een adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos.

Keurmerken

logo-ONTDe ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) is de beroepsvereniging van de Nederlandse Tandprothetici. Zij streven naar de allerbeste diensten voor mensen die tandprothetische zorg nodig hebben. De organisatie ziet daarom toe op professionaliteit van haar leden en op de kwaliteit van hun werk. In een beroepsprofiel staat aan welke hoogwaardige eisen tandprothetici moeten voldoen om lid te mogen zijn van de ONT. (bron: www.ONT.nl)
Logo-KRTP-compleetHet KRTP (Kwaliteits Register TandProthetici) is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandprothetici in Nederland. Een tandprotheticus met het KRTP keurmerk heeft bewezen zijn vakkennis bij te houden, de gedragsregels te respecteren, de praktijkrichtlijnen na te leven, aandacht te hebben voor zijn patiënten en open te staan voor vragen en eventuele kritiek.

Branche certificaat


LOGO BRANCHE GECERTIFICEERDDit is een kwaliteit waarborgsysteem welke is gebaseerd op de ISO 9001 normen. Onze praktijk voldoet aan deze normen en wordt iedere 3 jaar geauditeerd.