Na jaren te hebben getobd met mijn ondergebit, uiteindelijk de stap genomen en een klikgebit laten maken. Ik zag erg op tegen de behandeling. Al met al is het me erg meegevallen en ik ben zeer blij met het resultaat. Het eten gaat veel beter en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn ondergebit los komt. Ik had dit 10 jaar eerder moeten doen!

mw. Hoogervoorst

Ter Aar

28 juli 2015
Ik ben erg slecht ter been en ik wilde mijn kinderen niet lastig vallen met de bezoeken die nodig zijn voor een nieuw kunstgebit. Wat een uitkomst, Eline Boers is naar mijn huis gekomen om mijn nieuwe kunstgebit aan te meten. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en heel erg content met mijn nieuwe tanden. Bedankt!

mw. van Beek

Nieuwkoop

28 juli 2015
Mijn prothese was versleten en al een aantal keer gerepareerd. Ik durfde geen nieuwe prothese te laten maken, omdat ik bang was dat dat op zou vallen. Mw. Boers heeft mij ervan overtuigd dat de nieuwe prothese zo gemaakt kon worden dat het niet op zou vallen. En dit is gelukt! Niemand heeft het gezien en ik voel me een stuk zekerder met een nieuwe prothese.

dhr. van Vliet

Alphen

28 juli 2015
Ik heb al van jongs af aan een slecht gebit. Door angst voor de tandarts was ik daar ook al jaren niet meer geweest. Een vriendin van mij was bij Eline Boers geweest en had nu een heel mooi gebit. Met lood in mijn schoenen voor een advies gesprek geweest. Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Daarna ben ik bij de tandarts geweest en mijn tanden waren er slecht aan toe en moesten eruit. Eline heeft toen eerst het gebit gemaakt, daarna zijn mijn tanden eruit gehaald en heb ik het gebit direct in mijn mond gekregen. Het was even wennen in het begin, maar ik durf nu weer te lachen zonder mijn hand voor mijn mond. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet!

mw. B.

Alphen aan den Rijn

28 juli 2015
Voor mijn werk ben ik veel op reis en bezoek ik klanten. Ik kan dan echt niet het risico lopen dat mijn prothese breekt of dat ik deze verlies. Ik heb nu een digitaal gebit laten maken en meteen een reserve erbij.

dhr. S.

Roelofarendsveen

28 juli 2015
Mijn moeder is aan het dementeren en ze is al twee keer haar prothese kwijt geraakt. Nu hoorde ik over een digitale prothese, welke bij Tandprothetische praktijk Boers gemaakt kon worden. De eerste keer wordt het gebit aangemeten, maar mocht ze het nu kwijt raken dan hoeft mijn moeder niet meer te happen, er kan dan een kopie worden gemaakt....

mw. Davids

28 juli 2015